Publication Details

Dobíhající studijní programy ELEKTROTECHNIKA a INFORMATIKA na FIT: První stupeň oborů VTI a VTB a souborná zkouška (2001/2002)

EYSSELT Miloš. Dobíhající studijní programy ELEKTROTECHNIKA a INFORMATIKA na FIT: První stupeň oborů VTI a VTB a souborná zkouška (2001/2002). Brno: Faculty of Information Technology BUT, 2002.
English title
Old-Curriculum Computer Science and Engineering Programmes at the FIT: The First Level of the Master and Bachelor Study Plans and the Comprehensive Exam (2001/2002)
Type
directory
Language
czech
Authors
Eysselt Miloš, Ing., CSc. (DCSE FEECS BUT)
URL
Keywords

Old-Curriculum BSc, BEng Programme EI-BC-3, Old-Curriculum MSc Programme EI-MGR-5, Old-Curriculum Follow-Up MSc Programme EI-MGR-3, 1st study level, Computer Science and Engineering Branch

Abstract

This faculty booklet is in the Czech language, and it is prepared for students studying in Czech study plans (contact the author).

Příručka v přehledné formě podává základní informaci o studijním plánu na oborech VTI a VTB na FIT VUT v Brně na 1. stupni studia v ak.r. 2001/2002. Příručka informuje studenty vstupující na FIT o prvním stupni studia. Tato příručka je určena pro "bakaláře" a "magistry" z jiných vysokých škol, kteří mají zájem o přijetí do tříletého navazujícího magisterského programu EI-MGR-3 na obor VTN na FIT VUT v Brně v ak.r. 2002/2003. Jako stěžejní způsob šíření této příručky je její prezentace na WWW.

Určeno pro vnitřní využití a náborové akce na jiných vysokých školách.

Published
2002
Pages
22
Publisher
Faculty of Information Technology BUT
Place
Brno, CZ
BibTeX
@MANUAL{FITPUB6811,
   author = "Milo\v{s} Eysselt",
   title = "Dob\'{i}haj\'{i}c\'{i} studijn\'{i} programy ELEKTROTECHNIKA a INFORMATIKA na FIT: Prvn\'{i} stupe\v{n} obor\r{u} VTI a VTB a souborn\'{a} zkou\v{s}ka (2001/2002)",
   pages = 22,
   year = 2002,
   location = "Brno, CZ",
   publisher = "Faculty of Information Technology BUT",
   language = "czech",
   url = "https://www.fit.vut.cz/research/publication/6811"
}
Back to top